Warning: Declaration of QuietSkin::feedback($string) should be compatible with WP_Upgrader_Skin::feedback($string, ...$args) in /home/najamaut/public_html/wellness-villalenije.com/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/wizard/classes/QuietSkin.php on line 12
O NAMA – Wellness

O NAMA

DOBRODOŠLI U HOTEL VILLA LENIJE, JEDINI HOTEL S 4 ZVIJEZDICE U SLAVONIJI S MODERNIM WELLNESS & SPA CENTROM, U SREDIŠTU VINKOVACA.

SAUNA

U bogatoj VIP oazi Wellness & Spa centra uživajte u blagodatima finske saune i parne kupelji, opustite um i tijelo na toploj klupi i rashladite misli uz ledeni zdenac.

WELLNESS & SPA RITUALI

U sklopu raznovrsne ponude spa rituala kao što su Kleopatra ritual, Chocho Happenning ili Lenije Aroma Pleasure, uživajte u kupki s medom i mlijekom, ili se oslobodite napetosti u hidromasažnoj kadi. Priuštite si beauty tretman dostajan Kleopatre uz naše tretmane uljepšavanja, čišćenja i njege lica.

MASAŽA

Uživajte u masažama toplim uljem koje imaju izrazito opuštajući efekt na mišiće i zglobove i psihofizičko stanje organizma. Pružamo raznoliku ponudu klasičnih, medicinskih i aroma masaža, slatkih užitaka u masažama čokoladom i medom, pa sve do egzotičnih ayurweda i hot stone masaža, ili se prepustite kraljevskom užitku uz četveroručnu kraljevsku masažu. 

FITNESS

Osjećati se dobro u vlastitoj koži, biti fit, cilj je svakog pojedinca.  Moderno uređen prostor fitness-a u Wellness & Spa centru gostima omogućuje redovito bavljenje tjelesnom aktivnošću, čak i kad su na odmoru.

BAZEN

Plivanje aktivira svaki mišić, a istovremeno ne stvara pritisak na zglobove i kralježnicu. Plivanje pomaže u gubitku kilograma i održavanju tjelesne linije, ali ima i brojne ljekovite prednosti.  Wellness & Spa hotela Villa Lenije upravo je idealno mjesto za to.

H. D. GENSCHERA 3
32100 VINKOVCI: +385 (0)32 340 164
F: +385 (0)32 340 163
WELLNESS@HOTELVILLALENIJE.COM